Over ons

Over ons

Wagenpark HermansWaarom werken bij Hermans?

 

Innovatieve onderneming met breed scala activiteiten
Hermans is één van de grotere spelers in de markten voor glasoplossingen, asbestverwijdering en verhuur van gespecialiseerd hijsmaterieel. We zijn met recht toonaangevend op onze werkterreinen.

 

Je ontwikkelt je in je vak en groeit mee met Hermans
De juiste medewerker bieden wij volop mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en door te groeien. Je bent gemotiveerd om het beste uit jezelf (en collega’s) te halen, iedere keer opnieuw.

 

Collegiaal team, professioneel en betrokken
Ons bedrijf is groot, maar werkt met kleine projectteams (en soms met meerdere teams aan grotere projecten). De werkcultuur bij Hermans is nuchter en professioneel, maar onderling informeel, betrokken en vol teamgeest. Hierdoor voel je je snel thuis.

 

Hermans geeft jou zelfstandige verantwoordelijkheid

Natuurlijk, iedereen vervult zijn of haar taken vanuit de omschrijving van je functie. Wij zoeken daar bovenop collega’s die in een team kunnen werken, maar ook evengoed zelfstandig. Daarbij krijg je snel verantwoordelijkheid.

 

Wij hebben vacatures in al onze disciplines
Momenteel heeft Hermans vacatures in binnendienst, montage, productie, projectleiding en toezicht asbestverwijdering.

 

Je werkt aan echt mooie projecten, groot en klein
De projecten waarbij je door Hermans wordt ingeschakeld doen ertoe. Asbest is een geluidloze killer. Verwijdering ervan draagt bij aan het verkleinen van het gezondheidsrisico in woon- en werkomgevingen. Belangrijk werk voor de Nederlandse samenleving! Onze glasoplossingen zijn terecht alom bekend. Het Rijksmuseum en Ouwehands Dierenpark kozen niet voor niets Hermans voor hun projecten Rijksmuseum Schiphol en het pandaverblijf Pandasia. Lees hieronder meer.

 

Engineering en doorontwikkeling glasconstructie Rijksmuseum Schiphol Luchthaven Schiphol heeft een zeer indrukwekkende glasconstructie op de Holland Boulevard. De binnenwanden van dit glaspaviljoen van het Rijksmuseum beslaan 2200 m2 met in totaal 10.000 verlijmde glaspanelen. Hermans nam de engineering, technische en visuele doorontwikkeling op zich, een technische uitdaging. Geconditioneerd transport en professionele montage hebben tot een succesvol eindresultaat geleid. Miljoenen bezoekers passeren nu de Holland Boulevard en maken zo kennis met de Nederlandse schilders die ook wel ‘de Hollandse meesters’ worden genoemd.

 

Asbestverwijdering grote panden Amstelveen en Haarlem
In opdracht van de Gemeente Amstelveen hebben wij de plafonds en achterwanden van de wc’s van een openbaar gebouw asbestvrij gemaakt. Voor de plafonds met een totaal oppervlakte van 448 m2 over twee etages is per etage een containment gemaakt. Ook zijn de asbesthoudende scheidingswanden in de wc’s verwijderd in een risicoklasse 1 sanering. In Haarlem voerden wij in opdracht van een particuliere eigenaar een groot saneringswerk uit in een oud kantoorpand. Dit wordt compleet gerenoveerd, met als eerste werk asbestverwijdering. Het gaat om klasse 2 en 3 saneringen van de besmette kruipruimtes. In totaal is zo’n 8 m3 asbest verwijderd.

 

PandasiaPandaverblijf Ouwehands Dierenpark
Hermans heeft met meegewerkt aan de bouw van het pandaverblijf Pandasia voor de twee nieuwe panda’s die in mei 2017 in Nederland zijn aangekomen. Omdat de leefruimte van de panda’s moet voldoen aan specifieke eisen heeft de dierentuin een beroep gedaan op experts uit China. Wij hebben alle glazen wanden geplaatst. Het gaat om verwarmbaar veiligheidsglas om condens tegen te gaan, geplaatst in een hoek van 85 graden om het minder te laten reflecteren. De gemiddelde afmeting van een glazen wand was 2,0 x 2,80 meter met een gewicht van 230 kg. Er zijn 28 stuks geplaatst met behulp van een minikraan.

Es ist aufgabe der länder, den schulzugang gesetzlich zu verankern und die ghostwriting term papers umsetzung sicherzustellen.

Call Now Button